O nás

MARTHYpyro - pyrotechnika a ohňostroje založeno v roce 1994

Zábavní pyrotechnika

Od roku 1994 jsme se věnovali maloobchodnímu prodeji zábavné pyrotechniky a jako první jsme začali sezónně spolupracovat se supermarkety a obchodními řetězci - každý prosinec v nich vyškolený prodavač nabízel základní nabídku zabávné pyrotechniky nakupujícím zákazníkům u speciálních pultů. Po vzniku prvních hypermarketů jsme rozšířili rozsah spolupráce a začali stavět velké výstavní stánky, které mají charakter malých obchodů a nabízejí kompletní nabídku zábavné pyrotechniky I. a II. třídy. Této činnosti se věnujeme dodnes.

Klademe důraz na profesionalitu našeho personálu, protože nám jde především o spokojenost zákazníků a spokojený může být jedině zákazník, který ví, co kupuje, je seznámen s barevností, výškou efektu a v neposlední řadě s bezpečnou manipulací s jednotlivými výrobky.

Najít jste nás mohli a můžete v následujících supermarketech a obchodních centrech: Pronto plus, OBI, Kaufland, Hypernova, Prior, Carrefour, Prima, vánoční trhy na Výstavišti v Praze, Europark Štěrboholy, Park Hostivař, OC Nový Smíchov, Novodvorská Plaza, Galerie Butovice, Orlice Park - Hradec Králové, a další.

S rostoucím objemem prodané pyrotechniky jsme se v roce 1996 otevřeli velkoobchod se zábavnou pyrotechnikou I. a II. třídy. K našim zákazníkům patří Julius Meinl, Interspar, Peal a.s. a další.

V roce 1999 jsme pro velký zájem o pyrotechniku zahájili výrobu vlastních pyrotechnických setů pod označením Rodinný Mix, Rodinný Mix Velký a Rodinný Mix Speciál.
Ohňostroje

Pro velkou poptávku po pyrotechnice ve větším měřítku nabízíme od roku 1999 také přípravu a provedení velkých profesionálních ohňostrojů.

Připravovali jsme ohňostroje např. u příležitosti slavnostního zakončení MFF Karlovy Vary, pro města a obce Černošice u Prahy, Štěchovice, Praha-Běchovice, Zlaté Hory v Jeseníkách, Měšice, pro Park Hostivař, pro studentskou unii ČVUT Praha, kluby MECCA a DISCO CLUB DRANSY Praha, hotely Čechie Praha a Hotel Kampa, reklamní agentury DDB a. s., VERA, HM PRO, GPP a další.

V roce 2000 byla přidána do velkoobchodu profesionální pyrotechnika, která je dodávána pouze odpalovačům ohňostrojů nebo jiným pyrotechnickým firmám.

Od roku 2002 zastupujeme v Čechách firmu PyroMoravia (nabízíme celý její sortiment).

Dále máme výrobky firmy Pantapyrotechnik.