O nás

MARTHYpárty - Oslavy, Svatby a Narozeniny

Firma MARTHYpárty byla založena v roce 2023 jako odpověď na rostoucí poptávku po kvalitních párty doplňcích a dekoracích. Jsme pyšní na naši mateřskou firmu MARTHYpyro, která vznikla již v roce 1994. Od svého vzniku se MARTHYpyro vypracovala na jednoho z předních poskytovatelů zábavní pyrotechniky na trhu. S přibývajícími lety jsme zaznamenali stále větší zájem našich zákazníků o produkty určené pro párty a oslavy, což nás vedlo k tomu, abychom v roce 2005 rozšířili náš sortiment o tyto potřeby.

Tento krok se setkal s velkým úspěchem, a proto jsme se rozhodli vytvořit specializovaný e-shop MARTHYpárty, který se zaměřuje výhradně na potřeby pro párty a oslavy. Naším cílem je nabízet široký sortiment kvalitních produktů, které přispějí k nezapomenutelným zážitkům na vašich oslavách.

Náš e-shop nabízí široký sortiment produktů, včetně prskavek, konfet, balonků a dalších dekorací. Ať už plánujete narozeninovou oslavu, svatbu, nebo jen malou společenskou akci, u nás najdete vše, co potřebujete, aby vaše událost byla jedinečná a nezapomenutelná. Veškeré produkty máme skutečně skladem, což nám umožňuje rychle a spolehlivě vyřídit vaše objednávky a zajistit, že budete mít vše připravené včas.

Kromě e-shopu provozujeme také kamennou prodejnu, kde si můžete veškeré naše zboží prohlédnout, osobně vybrat a okamžitě zakoupit. Naše prodejna je otevřena celoročně, takže nás můžete navštívit kdykoliv budete potřebovat. Na prodejně také nabízíme službu nafukování balónků héliem, abyste si mohli své oslavy užít naplno a bez starostí. Naši odborníci vám rádi poradí a pomohou s výběrem nejlepších produktů pro vaši událost.

Jsme hrdí na to, že můžeme našim zákazníkům poskytovat kvalitní produkty a služby, které přispívají k nezapomenutelným okamžikům. Naším hlavním cílem je spokojenost zákazníků a jejich radost z perfektně připravené oslavy. Proto neustále rozšiřujeme náš sortiment a sledujeme nejnovější trendy v oblasti párty doplňků a dekorací.

Děkujeme vám za vaši důvěru a podporu. Jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu v našem e-shopu nebo kamenné prodejně. Společně uděláme vaše oslavy nezapomenutelnými!